fredag 22 februari 2008

Matlagningstips!

Ris de Mögéul
  1. Koka för mycket ris som du inte orkar äta upp till din måltid
  2. Glöm kastrullen under massa tidningar och reklam i 6-7 dagar
  3. Klar att avnjutas, den vita mögelhinnan måste ligga över allt ris. Det konstiga är att det inte luktade illa, det luktade apelsin. Kommer dröja ett tag innan jag äter apelsin...

3 kommentarer:

Anonym sa...

testa denna: Koka för mycket ris som du inte orkar äta upp till din måltid. Lägg riset i en lufttät hink. Låt hinken exponeras för direkt solljus i ca 6-7 dagar (multiplicera med två för säerhets skull). Efter tiden, öppna och inhalera. Bra metod för att snabbt tömma magens innehåll.

Anonym sa...

Jag kör hårt på Hans Af Claes råd att göra sockerkaka på vattnet som samlar sig längst ner i kompostpåsen. Ger den där extra touchen!

Anonym sa...

Kokskungen satter nya trender! :-)